Sloopwerken
Nieuwbouw, vernieuwing en renovatie zorgen voor iets moois en iets fraais. Alleen voordat er aan dit traject begonnen kan worden dient er vaak iets te worden gesloopt en verwijderd. Voor deze sloopwerkzaamheden bent u bij van Roon aan het goede adres.

Waarom zou u kiezen voor van Roon?

Allereerst omdat het hedendaagse sloopwerk een specialisme op zich is geworden. Tegenwoordig moet naast het milieu ook rekening worden gehouden met de omgeving waar het project wordt uitgevoerd. Zo dient er bijvoorbeeld een minimale overlast voor omwonenden te zijn. Door te werken met de modernste en geavanceerde machines kunnen wij dit voor u realiseren.

Daarnaast kunnen wij door deze machines ook alle vrijgekomen materialen al zoveel mogelijk ter plaatsen scheiden. Het scheiden van dit afval wordt gedaan voor het hergebruik van oude bouwmaterialen. Het resterende sloopafval wordt door ons op een wettelijk voorgeschreven en verantwoorde wijze voor u gestort of verwerkt.

Tot slot kunnen wij met onze machines ook specialistisch sloopwerk uitvoeren. Voor dit specialistische sloopwerk is echt vakmanschap vereist en dat is precies wat wij in huis hebben. Deskundige, gecertificeerde en vooral ervaren mensen. Onze specialisten zorgen ervoor dat er altijd aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan of het nu gaat om industriĆ«le sloop of de sloop van een woonhuis.