Straatwerken
Van Roon verzorgt al jaren het straatwerk voor bedrijven, gemeentes en particulieren in het midden van het land, maar  en de rest van Nederland. Wij weten wat er komt kijken bij het leveren en aanbrengen van bestrating. Met ons vakmanschap zorgen wij voor een extra uitstraling aan uw bedrijfspand of woning. Dus wat kunnen wij voor u betekenen?

Zakelijk
Voor bedrijven en gemeentes hebben wij meestal met grotere projecten te maken waardoor er machinaal gestraat moet worden. Het gaat hierbij om werken groter dan 1500 m2 waarbij wij onze eigen machines in zetten. Dit gebeurd vaak voor reconstructie van oude straten en het aanleggen van nieuwe straten.

Particulier
Voor particulieren verzorgen wij vaker sierbestratingen. Hierin denken wij qua vorm en uitvoering graag met u mee. Zo kunnen wij uw wensen daadwerkelijk op de grond krijgen. Traditionele vormgeving? Een modern lijnenspel? Of moet het in de sfeer van de bestaande omgeving?

Elke gewenste bestrating die u voor ogen heeft behoort tot de mogelijkheden. U kunt hierbij uit diverse soort materialen kiezen van natuursteen, betonklinkers tot gebakken straatklinkers of tegels.

Hoewel het uiteindelijk geheel van de ondergrond afhankelijk is, kan het verzakken van uw straat of pad aanzienlijk door ons worden gerekt. Voor zowel nieuwe als bestaande bestrating bent u bij ons verzekerd van vakkundig advies en natuurlijk voor een degelijk en professioneel eindresultaat.