Tuin & Terraswerken
Van Roon B.V. biedt, na enkele jaren uitsluitend actief te zijn geweest in uitsluitend (sier)bestrating voor uw tuin, ook een compleet pakket aan. Dit complete pakket bestaat uit tuinaanleg en onderhoud. In overleg met u, de tuinarchitect en onze hoveniers maken we een tekening, concept opstelling en kostenraming binnen de mogelijkheden die er zijn. Na goedkeuring door u kunnen we in samenwerking overgaan tot uitvoering van alle benodigde werkzaamheden om het ontwerp te realiseren.
 
Uw voordeel?
Allereerst heeft u nu maar met een partij van begin tot het eind te maken. Daarnaast beschikken wij over goed opgeleide en ervaren medewerkers welke een hecht team vormen. Een team dat bovendien de beschikking heeft over diverse machines. Daardoor kan er zorgvuldig en efficiĆ«nt gewerkt worden. Dit levert niet alleen tijdswinst, maar een uitstekend eindresultaat op.
 
Onderhoud
Wij bieden de mogelijkheid om het mooie eindresultaat van uw opgeleverde tuin te waarborgen door u ook het onderhoud uit handen te nemen. Of het nu gaat om jaarlijks of maandelijks onderhoud, samen met u kunnen we een passend onderhoudsplan aanbieden dat aansluit op uw wensen. Zo kunt ook met het oog op de toekomst volop van uw tuin genieten.