Erkend leerbedrijf
Van Roon is al geruime tijd een Fundeon, SOMA en Aequor erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om een leerling te mogen opleiden. Iets waar wij trots op zijn, aangezien wij onze vakkennis op deze manier mogen en kunnen overdragen. Bovendien is het een erkenning van de kwaliteit die wij nastreven.

BBL of BOL?
Wij hebben vooral plaats voor leerlingen die de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen. Als leerling kom je dan bij ons in dienst. Volg jij nu de beroepsopleidende leerweg (BOL) waarbij dagonderwijs aan een ROC wordt gevolgd? Ook voor jou kunnen wij een plaats creƫren.

Waarom kiezen voor van Roon?
Omdat wij jou een unieke (werk)ervaring kunnen aanbieden!
Als van Roon zijn wij actief op vele gebieden, zoals de railinfra en grondwerken, waardoor wij een gevarieerd werk aanbod hebben. Daardoor hebben wij ook vele verschillende machines en materialen waarmee je in aanraking komt en helemaal leert werken. Hierbij wordt je geholpen door onze opgeleide leermeester(s) en praktijkbegeleiders die de tijd voor jou nemen en je zorgvuldig begeleiden tijdens je leerproces. Goed kunnen werken in teamverband is daarom belangrijk onderdeel bij al onze werkzaamheden. Zit dat goed dan zal je snel onze prettige werksfeer ervaren en zal jij je snel thuis voelen bij ons. Wil jij dit allemaal ervaren? Neem dan nu contact met ons op!