Bedrijfsprofiel
Een veelzijdige aannemer met een uitstekende staat van dienst op diverse terreinen. Dat is Van Roon. Of het nu gaat om kleinschalig werk zoals een huisaansluiting op het riool vervangen of 10 kilometer bevestigingsmiddelen vervangen voor het spoor, Van Roon maakt het.

Wij hebben een totaalpakket aan materieel, zoals mobiele kranen, shovels, autolaadkranen, container transport en spoorcontainers voor ballast. Onze spoorkranen zijn geschikt voor zowel het NS spoor, als de trambaan.

Voor het kleinere werk beschikken we over kleinere grondverzetmachines vanaf 800 kg e.g. Uiteraard heeft al ons personeel de benodigde scholing, (veiligheids-) certificaten en diploma's. Van Kraanmachinist tot hovenier.

Onze klanten blijven regelmatig terugkeren met nieuw werk. Voor hen staat Van Roon voor "afspraak is afspraak", hoge kwaliteit, altijd bereikbaar en "Nee" bestaat nagenoeg niet.

Als voorbeeld gebruiken wij hiervoor het project voor BAM infra in Friesland. Hier werd vanwege de hoge temperatuur, waardoor de spoorstaven "uitbraken" tijdens het vernieuwen 
van bevestigingsmiddelen, de complete dagploeg van circa 20 man omgezet naar de nacht. In 6 nachten werden 60.000 vosloh's en 15.000 bedding platen uitgewisseld. In die periode werden ook 9 spoorovergangen aangepast en 140 m1 onderbaan vernieuwd. Dit project is met "0" opleverpunten overgedragen aan de BAM Rail.
 
Van Roon heeft inmiddels een geweldige expertise opgebouwd in de railinfra. Of het nu voor Prorail, RET, GVB of de Suny lijn (BRU) is, al het materieel en de mensen van Van Roon beschikken over de juiste vergunningen, goedgekeurd materieel en expertise om uw werk uit te voeren.

Van Roon werkt voor aannemers als BAM Rail, Volker Rail, Strukton, Molhoek, Dura Vermeer en Swietelsky.

Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn: Vernieuwen van de onderbaan, dwarsliggers en/of spoorstaven, maar ook het herstellen of vernieuwen van overwegbevloering en het plaatsen of verwijderen van fysieke afscheidingen.

Onze voorkeur gaat, als het kan, uit naar het aannemen van uw werk. Zo weten alle partijen van te voren waar ze aan toe zijn.

Daarnaast kunt u bij van Roon terecht voor al uw spoorwegmateriaal /  spoorwegmaterialen, spoorrails, dwarsliggers / spoorbielzen, overwegen en bevestigingsmaterialen. Van Roon levert zowel nieuwe als gebruikte materialen. 
 
Tot slot melden wij hier nog, dat Van Roon een eigen verwerkingsinrichting voor sorteren en recycling heeft. Puin, dwarsliggers en spoorstaven worden direct afgevoerd naar onze locatie in Vuren.

Wij staan voor u klaar, 24/7 per dag, 7 dagen in de week.